Instituut voor Journalistiek - Syntra1

Instituut voor Journalistiek - Syntra1

VIJ - Syntra Journalistiek 1

Dit is de blog van de studenten Journalistiek 1.

Re: lezersbrief Nouvelle Observateur

AlgemeenPosted by Syntra1 Tue, January 20, 2009 12:23:10
Beste meneer of mevrouw de briefschrijver,

Ik ben het roerend met u eens.

Het feit dat moslims slechts vier Nobelprijzen op hun naam hebben staan, getuigt inderdaad van een culturele inferioriteit.

Ze hebben het te druk met elkaar te hersenspoelen. En passant krijgen ze allemaal een opleiding om zichzelf op te blazen. Je duikt dus beter alvast weg als je een moslim ziet, maar ik weet zeker dat u zich die reflex reeds feilloos heeft aangeleerd.

Het is een zootje ongeregeld. Aanstellers bovendien. Het Palestijnse verzet is niets anders dan een uiting van haat tegenover de westerse waarden en heeft dan ook niets te maken met het gedrag van de Israëlische staat, dat we over de gehele lijn gerust onbesproken mogen noemen.

Des te meer gebied door Israël wordt gekoloniseerd des te beter toch? Want voor je het weet hebben ze daar een mooie universiteit opgericht, om weer een aantal mogelijke Nobelprijswinnaars op te kunnen leiden.

En zeg nou zelf, zo'n muur is toch gewoon de meest efficiënte manier om dat stel barbaren tegen te houden? Oké, de keuze van doelwitten van het Israëlische leger is soms merkwaardig te noemen, maar de bombardementen worden tenminste professioneel uitgevoerd, wat niet gezegd kan worden van de acties van Hamas en andere griezels, die maar wat aanrommelen.

Dat doen ze niet omdat ze zich bedreigd of geïntimideerd voelen op hun eigen grondgebied, maar omdat ze agressief van aard zijn en zonder meer uit zijn op de vernietiging van onze beschaving. Zoals alle Arabieren trouwens.

Lijkt het u wat om eens samen te komen en na te denken over mogelijke oplossingen voor het islamitische vraagstuk?

Met sympathieke groeten, uw


Jelle Annaars  • Comments(3)//syntra1.youngjournalists.com/#post25